Föreningen

Sonfjällets Fritidsförening

- föreningen med hjärta.

Föreningen bildades i slutet av 1970-talet som ett komplement till  de samfälligheter som redan fanns men som i sina stadgar inte tillåts ägna sig åt annat än gemensamma vägar och vatten.


Från början var vår huvudsakliga uppgift att bistå liften med aktivitetshjälp, men sedan denna lades ner är föreningen huvudansvarig  för all trivselskapande verksamhet. Den ökade betydelsen har också visat sig i att medlemsantalet stigit inte bara bland stugägare i området utan också bland boende i Hede och Råndalen.

Styrelsen

Intresserad av att vara med eller hjälpa till i vår verksamhet?

Hör av er till antingen sonfjallets@gmail.com


För mer specifika sakfrågor, se person och email.

Jonas Svan


Ordförande

Här har vi en man som vet hur man sätter igång. Med glatt humör gör Jonas området till en varmare plats, till och med på vintermånaderna!


Email: jonassvan@hotmail.com

Sebastian Klein Storm

Ledsladdning

Hos oss är vädret lite annorlunda. För när Stormen har lagt sig och dragit igenom vårt fina landskap efter en lång dags arbete är det frid och fröjd, ordning och reda i spåren. 


Email: sksmarkmaskin@yahoo.se

Jonas Holmgren


Skoterspår

Email: jholmgren84@gmail.com

Helén Säterberg

Kassör

Om man vill hitta definitionen på ett arbetsbi så har du kommit helt rätt. Helén är en eldsjäl som håller ihop det mesta, inte med silvertejp, utan med hjärta.


Email: pappersbeda@gmail.com

Stefan Karlsson


Skoterspår

Stefan, eller Steffe som han också kallas är en hejare på de praktiska sakerna här i livet, men njuter också av en kopp kaffe på verandan.


Email: stefan.karlsson@se.com

Markko Mäkinen


Skoter & Skidspår

Behövs det verkligen fler som har hand om våra välskötta spår? Såklart! Vad vore en förening utan en Markko? En man med mycket hjärta och en underbart härlig stämma. 


Email: makinenmarkko@gmail.com

Karolina Meijer

Sekreterare

Den yngsta i styrelsen, men Karolina ser sig själv som en tant med stickningar, korsord och kanelkaksbakning i sitt artilleri.


Email: karro.mu@live.se

Rolf Wikstrand


Skidspår

Om du besöker en av våra vackra skidspår som vi fixar i föreningen kanske du träffar på Rolf i förbifarten. Han ser till att just dina skidor får det optimala underlaget så att du ska få en underbar upplevelse!


Email: rolf.wikstrand@gmail.com

Karl-Fredrik Pätzell


Styrelseledamot

unsplash