Arbetsdagen 2017

Föreningen för stugägare och alla andra som intresserar sig för fritidsområdena runt Sonfjället och Skärsjövålen i vackra Härjedalen.

klart.se

VI STÖDJER SONFJÄLLETS FRITIDSOMRÅDEN

Thaggens Måleri

Arbetsdagen 31 september 2017

Den sista september var det alltså dags igen för dem årliga arbetsdagen, helgen då föreningens medlemmar sätter på sig arbetskläder och hjälper till med sånt vi behöver få gjort innan vintern så att vi kan njuta av våra aktiviteter som komma skall. Denna gång slöt ca 20 personer upp, ca 10 stugor var representerade. Det var bra arbetsväder och inget regn, vindstilla och ca 7 grader varmt.

Det röjdes sly i 2,5 och 5 km spåret. Inga lampor behövde bytas i elljusspåret, det är första gången, brukar normalt vara 3-5st trasiga.

Nya förrådet gjordes färdigt med plåttak och dörr samt det dikades för vattenavrinning. Sedan grusades det runt om och det kördes dit en del grejer också. Även skoterbroar över råndalsvägen fick sig en översyn och lite kärlek.

Dagen avslutades med grillning av hamburgare och korv.

Prinsesstårta bjöds det till kaffet eftersom föreningen fyller 40 år 2017.

Nu hoppas vi på mycket snö så det blir fina skid och skoterspår.

Tack alla för en jättebra arbetsinsats. Det är guld värt att det är många som hjälper till.

VI STÖDJER SONFJÄLLETS FRITIDSOMRÅDEN