Arbetsdagarna 2016

Föreningen för stugägare och alla andra som intresserar sig för fritidsområdena runt Sonfjället och Skärsjövålen i vackra Härjedalen.

klart.se

Arbetsdagen 24-25 september 2016

Kl.09.00 samlades 22 personer från 14 st stugor vid portalen i det fina vädret. Rolf och Markko styrde upp arbetet på ett föredömligt sätt. I elljusspåret byttes det sedvanligt ut trasiga lampor. Flera personer gick runt och röjde i spåret. Stugägare Roine som är elektriker bytte ut timern till lamporna till elljusspåret så nu ska det fungera på ett annat bättre sätt.

Vårt tidigare nedmonterade förråd byggdes upp på den nya anvisade platsen. Många personer hjälptes åt där och gjorde inte kväll förrän sent på em. Arbetet med förrådet fortsatte även under söndagen. Vad som i princip återstår nu är framförallt en dörr och målning.

Det röjdes även i rågång och runt omkring förrådet. Helen gick omkring med röjsågen där. Vi fick också hjälp i arbetet från ägarna av Nysätern och Göran Näslund.

Föreningen bjöd på grillning av korv med tillbehör, kaffe och hembakad kaka, vilket behövdes för att få ny energi.

Att stifta bekanskap med såväl nya som äldre stugägare upplevde alla som var med som mycket trevligt. Ett toppenbra sätt att lära känna stugägare är att medverka på arbetsdagen.

 

STORT TACK ALLA SOM MEDVERKADE !!!!!

VI STÖDJER SONFJÄLLETS FRITIDSOMRÅDEN